Lugnet Stugorna

 

Torpet Lugnet

 

Mitt i den fagra Judarskogen, i Bromma, ligger föreningens mysiga torp, Lugnet.

 

Det är ett fantastiskt 1700-talstorp som vi arrenderar från kommunen. Här går de allra flesta av våra föreningsarrangemang av stapeln, dessutom hyr vi ut torpet Lugnet för privata tillställningar.

Torpet Lugnet har utedass och inget indraget vatten, men är trots detta en utmärkt festlokal. Även på vintern, eftersom det finns fungerande element. Tänk dock på att detta är en äldre byggnad som inte är så välisolerad så värmen försvinner lätt. Storstugan tar 50 personer och har en vacker öppen spis. Det finns ett litet kök med spis och förvaringsmöjligheter. Vill man sätta en medeltida prägel på sin fest, går det bra att hyra lerkrus och andra stämningsskapande detaljer av oss.

 

Lokalerna är spartanska och några av husen började byggas på 1700talet och är uppdaterade efter hand. Lugnet torpen ligger i judarskogen som är ett naturreservat så det finns visa regler att följa. Det finns inget rinnande vatten men vi lånar gärna ut vatten dunkar som ni kan fylla.

 

Det finns både el och värme i stugorna samt eldstäder för både värme och mys faktor. Det finns dass på området som ingår i hyran,

 

Det finns bänkar och bord att ställa upp.

 

Hugin och Munin Spel & event - 20170211